TeakMoebel

teakmoebel

Sinds enige tijd zijn we ook actief op de Duitse markt. Nu hebben we voor ons eigen gebruik twee high value domains weten te bemachtigen: TeakMoebel.com en TeakMöbel.com! In Duitsland is namelijk nog redelijk moeilijk om een goede teak leverancier te vinden, daarom komen veel van onze buren in Limburg (online) shoppen!

Tevens hebben we een hele lijst ondersteunende websites. De belangrijkste hiervan is Teakholzgartentisch.de/">TeakholzSchrank.de.

We krijgen al geregeld klanten over de vloer uit de omgeving zoals Nord Rhein Westfalen en Aachen maar ook afgelopen jaar hebben we zelfs klanten uit Berlijn.

De mond op mond reclame zorgt er ook nog eens voor dat wij als dé teak specialist in Duitsland gezien worden. Dit komt ook mede door onze grote voorraad teak tafels, van kloostertafels, teak stoelen, teak kasten, teak tuintafels tot witte kasten!

Het is inderdaad veel werk om deze hele waslijst aan websites - onepage websites en miniwebsites bij te houden, maar het is in ieder geval wel leuk om te doen ;)

Tags: