TeakMoebel

teakmoebel

Sinds enige tijd zijn we ook actief op de Duitse markt. Nu hebben we voor ons eigen gebruik twee high value domains weten te bemachtigen: TeakMoebel.com en TeakMöbel.com! In Duitsland is namelijk nog redelijk moeilijk om een goede teak leverancier te vinden, daarom komen veel van onze buren in Holland (online) shoppen!

Tevens hebben we een hele lijst ondersteunende websites. De belangrijkste hiervan zijn Teak-Stuhl.de - Teakholzgartentisch.de en TeakholzSchrank.de. Het is niet persé dat we al deze websites en domeinen nodig hebben, maar het is wel leuk óm ze te hebben :P....

We krijgen al geregeld klanten over de vloer uit de omgeving Nord Rhein Westfalen en Aachen, maar ook afgelopen jaar hebben we zelfs klanten uit Berlijn - Hamburg - München - Köln - Frankfurt - Stuttgart - Dortmund - Essen - Düsseldorf - Bremen en zelfs Hannover! Berlijn was de mooiste van allemaal.. Om half één 's nachts vertrokken met een aanhangwagen om naar Nuth te rijden (en weer terug), voor een teakhouten tafel! De mond op mond reclame zorgt er ook nog eens voor dat wij als dé teak specialist in Duitsland gezien worden.. Dit komt ook mede door onze grote voorraad teak tafels, van kloostertafels, teak stoelen, teak kasten, teak tuintafels tot witte kasten!

Aangezien er een er ook een grote vraag in de Duitse horeca naar teakhouten meubelen is, hebben we daar ook speciaal nog een paar landingpagina's voor opgezet; TeakMoebelGrosshandel.de - TeakGrosshandel.de - GastronomieTische.com - GastronomieHolzMoebel.com - GastronomieHolzTische.de - GastronomieHolzMoebel.de.

Het is inderdaad veel werk om deze hele waslijst aan websites - onepage websites en miniwebsites bij te houden, maar het is in ieder geval wel leuk om te doen ;)

Tags: