De mogelijkheden

Met een uitgebreid portfolio aan websites biedt PR9.nl een aantal verschillende mogelijkheden. Er zijn verschillende opties om op één of meerdere van onze websites te adverteren. Hieronder een kleine opsomming. Tevens staan wij open voor andere (realistische) opties.

Uw kennis delen: Gastblogpost

Deel uw kennis en lever ons een uniek geschreven artikel aan. Het moet informatief zijn en niet alleen maar over uw eigen bedrijf gaan. Wij kunnen inzendingen zonder opgaaf van reden weigeren. Indien u een nuttig en informatief artikel aanlevert, plaatsen wij dit op de bijpassende website. Uw adresgegevens en één followlink naar uw bedrijfswebsite worden dan geplaatst. Deze optie is helemaal gratis en kost u dus niks! Grote voordeel voor u is de (gratis) naamsbekendheid en een follow link, voordeel voor de bezoeker/ lezer is dat deze van uw kennis gebruik kan maken en uw naam in gedachten zal houden! Een echte win-win situatie dus!

Google Adwords

Zoals u wellicht heeft gezien heeft (bijna) elke site een bepaalde indeling voor reclameblokken. Eén of meerdere van deze blokken zijn ingericht met Google Adwords advertenties. U kunt zich zeer eenvoudig aanmelden bij Google, misschien met een gratis coupon t.w.v. €50,- die u wellicht een keertje gekregen heeft. U regelt het met Google en Google met ons.

Banners & Reclameblokken

Hiervoor zijn ook bepaalde regio's op elke site ingedeeld. U levert ons een banner aan met de door ons aangegeven afmetingen en wij plaatsen deze op de vooraf afgesproken positie. Grote voordeel hiervan is dat u eventueel een produkt of dienst nadrukkelijk kunt profileren, of uw logo en bedrijfsnaam onder de aandacht kunt brengen.

Adverteren via Affiliatenetwerken

U kunt ook adverteren via affiliate netwerken, zoals Tradetracker.

Een website kopen

We staan ook open voor de verkoop van onze sites. Neem contact met ons op indien u geinteresseerd bent in het kopen van een van onze websites.