Artikelen

Artikels schrijven

Dit zijn een paar richtlijnen voor het schrijven voor SEO Crew. Deze pagina wordt regelmatig geupdate en verbeterd.

De keywords

De titels en eventueel andere keywords die ik aangeef zijn erg belangrijk, die dus altijd zo laten zoals ik ze je doorgeef. Ik baseer deze op research dat ik met m'n eigen SEO tool doe, rankshaper.com. Met de titel wil ik bijna altijd scoren in google, om boven in pagina 1 te komen voor mensen die zoeken naar de exacte titel.

Hoe vergaderen

Vergaderen is iets dat elk bedrijf deze dagen dient te doen. Dit is vooral met de reden om het bedrijf beter te laten werken en meer winst te maken, plannen te bespreken over de toekomst en als laatste, maar zeker niet de minste, het teamwork te verbeteren tussen de managers en bestuursleden.

Vergaderingen kunnen vaak lang duren en daarom is het van belang dat er een soort tempo in de vergadering blijft. Daarom hebben we hier voor u een klein stappenplan opgesteld, waardoor je je vergadering op tempo blijft houden en dus niet uren lang achtereen aan het vergaderen bent.

Particulier Geld lenen

Het is wereldwijd enorm in opkomst en nu ook eindelijk in Nederland: Geld lenen via investeerders, ofwel krediet via crowdfunding. Er zijn verhalen over China bekend met duizenden leningen die op deze manier tot stand komen voor de hypotheek. In Nederland is het nog niet zo enorm populair. Maar het het begint wel op te komen, niet alleen voor leningen voor ondernemingen maar juist ook voor particulieren. De website Particulier Geld Lenen heeft een groot aantal van die platforms verzameld en laat de voor- en nadelen zien. Geld lenen voorbij de banken, maar via particulieren onderling. We gaan het meemaken!

Geld verdienen

FTW - Doctorow

Zoveel in het leven gaat over geld verdienen, waarom niet een website over geld verdienen? Daarom heeft PR9 een nieuwe website over geld verdienen in haar portfolio. Op deze website vind je algemene informatie over bijvoorbeeld thuis geld verdienen, maar de specialiteit is natuurlijk online geld verdienen. PR9 heeft erg veel ervaring met hoe je geld kan verdienen met een website, bijvoorbeeld door hoog in de zoekmachineresultaten te verschijnen, en vervolgens via advertenties geld verdienen. Die kennis delen we graag.

Oktober update

Belgische verkeersborden

Na een hoop tijd van niet al teveel tijd in onze PR9 sites te hebben gestoken werd het toch tijd om weer eens wat meer eraan te doen. We hebben daarom nieuwe teksten voor een aantal sites, zoals vergunning voor zwembad aanleg, houten kantoorartikelen, grenen meubelen op maat laten maken en emigreren naar Oostenrijk: wat te doen met je auto?. We hebben daarnaast ook nog aan onze Duitse sites gewerkt, en teaktisch.com ziet er nu al bijna toppie uit en we hebben ook nog een hoop tekst toegevoegd aan onze belangrijkste Teak site.

TeakMoebel

teakmoebel

Sinds enige tijd zijn we ook actief op de Duitse markt. Nu hebben we voor ons eigen gebruik twee high value domains weten te bemachtigen: TeakMoebel.com en TeakMöbel.com! In Duitsland is namelijk nog redelijk moeilijk om een goede teak leverancier te vinden, daarom komen veel van onze buren in Limburg (online) shoppen!

Tevens hebben we een hele lijst ondersteunende websites. De belangrijkste hiervan is Teakholzgartentisch.de/">TeakholzSchrank.de.

Deutsch

Vandaag zijn we ook van start gegaan met een aantal Duitse sites. We hebben daar gelukkig geen cursus Duits meer voor nodig gehad gelukkig. We gaan aan de slag met drukwerk, en dan vooral in Duitsland. Om te beginnen hebben we de volgende domeintjes al gepakt. Zoals goedkooponlinedrukwerk en flyerbestellen.com.

Website kopen?

U bent waarschijnlijk op deze website terecht gekomen omdat u een van onze vele websites via Google heeft gevonden. We hebben jarenlange ervaring met website en internet marketing waardoor we weten wat werkt. En belangrijker, wat niet. In principe zijn al onze domeinnamen en websites te koop. De minimale verkoopprijs verschilt natuurlijk per website.

Auto websites

We zijn de afgelopen weken ook begonnen met aan auto's gerelateerde websites. Hier vindt u een overzichtje van de sites die we al deels ontwikkeld hebben en de sites die we nog gaan ontwikkelen. Als u handelt in tweedehands auto's van een bepaald merk zal dit zeker een goede aanschaf zijn om het aantal verkopen snel en makkelijk te laten stijgen.

Ervaring met CMS'en

Ik heb aan websites gewerkt voordat ik ben afgestudeerd als wiskundige. In 1999 ben ik begonnen bij Free-Online, waar ik aan een PHP3/MySQL app heb gewerkt. Daarna snel overgestapt naar PPC in Nijmegen, een Microsoft/ASP shop gerund door supertoffe mensen. Maar ja, wel Microsoft, en eind 2001 heb ik mezelf voorgehouden om uitsluitend met vrije software te werken, een keuze waarvan ik zeker geen spijt heb gehad.