Website kopen?

U bent waarschijnlijk op deze website terecht gekomen omdat u een van onze vele websites via Google heeft gevonden. We hebben jarenlange ervaring met website en internet marketing waardoor we weten wat werkt. En belangrijker, wat niet. In principe zijn al onze domeinnamen en websites te koop. De minimale verkoopprijs verschilt natuurlijk per website.

Als u nu zelf een domeinnaam gaat registreren en vanaf het begin een website hierop laat bouwen betaalt u hier al gauw ettelijke duizenden euro's voor. Dan is het nog maar de vraag of u hier ook rendement van gaat trekken. Als uw website dan namelijk niet gevonden wordt door mensen is het geld van uw investering over de balk gegooid. Vooral bij flitsende Flash websites die eigenlijk alleen worden gevonden door mensen die direct het adres van de site intypen is dat het geval. Onze sites zijn gebouwd vanuit het idee van zoekmachineoptimalisatie. Als u een site bij ons koopt kan dit ook eventueel in combinatie met een start-up fase waarin we samen kijken hoe we de bestaande bezoekers kunnen behouden en tegelijk een hele hoop nieuw verkeer trekken dat interessant is voor uw bedrijf of organisatie.

Bezoekers

Onze websites hebben al bezoekers, elke dag weer, het merendeel via Google. Mensen die op zoek zijn naar specifieke informatie en produkten. U kunt hier direct van profiteren.

Handig contentbeheer met Drupal

Het merendeel van onze sites is gebouwd met Drupal, tegenwoordig een van de meest gebruikte content management systemen. Met Drupal is het eenvoudig om zelf teksten en afbeeldingen toe te voegen aan uw site, en om de bestaande inhoud aan te passen. Als u een website koopt bij ons is dat indien gewenst inclusief begeleiding om uw site aan te passen voor uw doeleinden.

Hier en daar gebruiken we ook wel eens WordPress of een custom oplossing geschreven in PHP. Met Joomla! hebben we vrijwel geen ervaring. Maar uw opgedane ervaring met eender welk CMS komt natuurlijk ook goed van pas binnen Drupal.

Drupal heeft als voordeel dat er een uitgebreide gemeenschap van ontwikkelaars en gerenommeerde bedrijven beschikbaar is - ook in Nederland en Belgiƫ. Het project groeit dan ook gestaag en wordt sinds vorig jaar zelfs gebruikt voor de officiƫle site van het Amerikaanse Witte Huis.

Meer informatie?

Als u interesse heeft in een van onze vele websites kunt u ons contacteren voor meer informatie.